Webb blogg för 2006

2006   Elden och hundens år enligt Kineserna

Dator livet 2006.

2006

dec Ett antal program vill inte fungera på den stationära datorn så den må nog installeras om från början, när vi nu tar oss tid till det.

nov Ny kamera en Sony Cybershot DSC-S600. Den första vi betalt, de två tidigare har ju EU betalat.

okt efter att ha fått NETGEAR uppdaterat på Koneo, fel i programvaran sa dom?? så lyckas jag äntligen få det hela att fungera som det skall. Nu kan ni surfa på Falconetti Racing nätet om ni kommer hit.

sep datorn på lagning igen. Efter att ha lagt in allt igen så rasar hårddisken när Tilda spelar på Bollibompas hemsida. aug datorn hemma igen från lagning, nytt moderkort. De nya trådlösa, NETGEAR vill dock inte prata med nätet ??? hmm. vet inte varför så vi kör utan, skall se om Rune har någon ide.

juli åsknedslag för vilken gång i ordningen vet jag inte. Modem, nätkort i datorn och trådlösa utslaget. Tur det är en hyrdator, men modem får vi köpa nytt.

juni/juli Den fungerar inte så bra den stationära datorn här hemma. Långsam, otroligt långsam och vill inte hitta nätet som den skall. Har nu kommit underfund om att det verkara vara Norton Security som ställer till det.

maj Första raset på Talena VI orsakat av mig själv!!! En saknad fil ledde till att jag slarvläste och körde en recover på XP. Fick sedan leta borttagna filen med olika återställningsprogram

 

30 december

Ida 10 år

29 december

Tagit bort julen och lagt in lite nyårsbilder istället, på välkomstsidan. En bil dök upp med en madrass och vi han få med den, Kul på hjul

EDSBYNS IF - Ljusdals BK  10 - 5. Bilder under Bandy

26 december

Bollnäs GIF - EDSBYNS IF 3 - 10, tyvärr var vi inte där.

23 december

Gjort årets julkort med kälke och utan snö. 

22 december

Först idag på f.m. kom bandy bilderna in, mycket nu ........

20 december

EDSBYNS IF - Sandvikens AIK  11 - 3. Bilder under Bandy 

17 december

IK Sirius BK - EDSBYNS IF 1 - 7. Lite kort på ridande barn, Livet i byn

15 december

Falu BS/BK - EDSBYNS IF 2 - 9

14 december

Lucia bilder, Livet i byn men även en ny välkomstbild bara för att det INTE FINNS NÅGON SNÖ.......bläääääääääää 

13 december

Tillberga IK/BK - EDSBYNS IF  4 - 11

5 december

Lite mer rörliga gifbilder hittade vi hos Anitas grafik så det blev en advents ljusstake också.

4 december

En tomte som vinkar vart en trevlig vy, tyvärr finns ju ingen snö så den får väl oss att tänka på det i alla fall.

3 december

Lite bilder från vårt besök i Djupdals igår, Livet i byn.

1 december

Gästboken har fått lite nya funktioner som vi lagt till. Nu verkar även SPAM filtret och att skriva en kod nyckel fungera, skönt. Har haft några besök men alltid missat med kameran, men idag fick vi äntligen en ny bil på bild, se Kul på hjul

29 november

EDSBYN IF - IK Sirius BK  14 - 6

28 november

Less på vår ojämna kamera och investerar därför idag i en ny. En Sony, får nu hoppas den håller måttet lite bättre och framförallt inte äter batterier. Priset var 1800:- inklusive 512 mb minne, så det var en bra kamera till bra pris. Förhoppningsvis skall det även leda till lite bättre bilder här på vår hemsida, om nu fotografen också kan bli bättre..... Det får väl bli julklapp av det.

26 november

Brobergs IF - EDSBYNS IF  2 - 6. Bilder under Bandy 

24 november

EDSBYNS IF - Tillberga IK/BK  17 - 6. Finns lite bilder från säsongens första besök i Arenan i Edsbyn. Gjort en ny sida för bara Bandy eftersom det börjat bli lite....

22 november

EDSBYNS IF - Falu BS  12 - 2

19 november

Sandvikens AIK - EDSBYNS IF 4-1

17 november

Suttit och plockat med lite smått på denna hemsida, som det alltid behövs. Funderar på att åter förnya oss, hmmmm vi får väl se, skall väl först lära mig CSS. 

15 november

EDSBYNS IF - Bollnäs GIF 5-3.

12 november

Några förbättrade bilder på Familjen

11 november

Lite uppdateringar med bilder från snön som var och från vårt besök på Vasa museet. Livet i byn. Sen är det väl lite små rättade fel här och där som vanligt.

10 november

Ljusdals BK- EDSBYNS IF 3-11 

8 november

Bandysäsongen är igång och den må vi ju referera. Vi skulle varit i Edsbyn och haft kort, men pga sjukdom blev det inte så. 

EDSBYNS IF - Brobergs IF 10-4

5 november

1 november

Snön har orsakat lite skador på vår skog. Träden orkar inte hålla mot för all snö. På familjesidan kan ni se hur det kan gå.  Familjen  

31 oktober

Äntligen har bilder från Iggesundsutställningen och tävlingslydnaden uppdaterat Albins sida, Husdjuren  Lite snö bilder dagen till ära, Just nu ikväll verkar nätet där ute ligga nere så vi får väl se när detta kommer ut till allas beskådande.  

25 oktober

Ändrat teckensnitt, var lite för kompliserat att bädda in på varje sida så nu är det anpassade standard teckensnitt. Har inte rättat äldre sidor utan nöjt mig med de mest aktuella. 

24 oktober 

FN dagen.

23 oktober

Lite nya bilder, Livet i byn, bl.a. från brännbollsspelandet på skolan. Lite fler bilder på ved bärare under Veden 2006

22 oktober

F1 - Brasiliens GP vinns av Massa, Ferrari och Alonso säkrar sitt andra VM guld. Nu dröjer det ända till mars 2007.......

20 oktober

Uppdaterat trådlösa fungerer äntligen.

7 oktober

Tilda var med mig till Uppsala och då tog moster Millan lite bilder som vi fick lägga ut här och då gjorde vi det.  Livet i byn.

5 oktober

Nu har jag satt in bilderna på när Ida och Tilda red på Giney, Livet i byn.

Får inte till det trådlösa nätet, ett NETGEAR, river mitt hår. Får nog ta och fara tillbaka till Koneo och byta. De tidigare vi hade var bara att plugga in så fungerade det direkt men det här vill inte hitta ut i etern, men pratar i det egna nätet, mysko.

Susanna satte kodlås på vår Gästbok i går. Trotts att vi spärrat på ord och IP # så slinker viss SPAM igenom. Nu får vi väl hoppas det försvinner.

30 september

Äntligen är det ny bild på välkomst sidan. Kanske kommer det mer nytt nu i helgen om det trista vädret håller i sig.

27 september

Oj va länge sedan vi gjorde något här. Har rättat lite texter och ändrat dem även här idag. Finns väl ett antal nya bilder men de får vi ta när det finns bättre med tid. 

12 september

Bilder från vårt SM i lördags finns under Livet i byn

Har blivit lite följetång med vår trilskande dator. I går åkte den till Växsjö igen på reparation, rasad hårddisk........ så uppdateringarna blir lite sporadiska och inte så kontinuerliga.

8 september

Bilbesök av telefon ledningslagarn. Kul på hjul

1 september

Fru Ersmar fyller år idag.

14 augusti

Puu nu har jag fått någorlunda ordning på det senaste. Var på cykeltur i helgen och det skall det också komma bilder från. En annan har ju börjat jobba så denna vecka blir det väl lite ont om tid. Nu finns en hel del nytt att kika på i allafall, det är bara att följa skyltningen. 

12 augusti

Äntligen skall ni få ta del av senaste månaden. Det är ganska mycket nya bilder. Det som saknas är dock bilderna från när Albin var på utställning, men de kommer det också. Nytt finns som sagt nu under Livet i byn, där vi delade på semester turen för det var så mycket bilder, och Kul på hjul .

11 augusti

Nu har jag nästan blivit klar....

10 augusti

Eftersom det aldrig tycks bli dåligt väder så går det lite långsamt med denna sida, gör lite varje dag. 

8 augusti

Tagit ett tag i detta igen men ännu inte lagt ut något.

5 augusti

Har plockat lite med bilder, det är så många från Kolmården så det tar lite tid.  

3 augusti

Har suttit och lekt med vår startsida här hemma. Det är den som ni får fram om ni går in på Vidare på nätet. Favoritsidorna växlar ju lite så den rensades och den gjorde jag den som t

31 juli

Ja som ni sett i vår dagbok så har vi haft ett litet åsknedslag i vår dator, igen. Nu har det satt lite stopp i maskineriet men vi är väl snart där igen. Nytt modem har vi fått investera i och kanske det måste till ett nytt trådlöst nätverk också, men det väntar vi med tills vi vet vad för fel det är på huvuddatorn. Först måste vi göra en backup på de 55 Gb som finns i datorn och sedan skall vi köra om den från skratch för att se om det löser vissa problem, vilket det förhoppningsvis gör. Det tar väl några dagar, man vill ju inte bara sitta framför datorn.......

Vi skall väl försöka summera vår lilla tripp till bl.a. Kolmården och sedan har även Albin varit på lite aktiviteter som kommer så snart vi hinner

21 juli

Bilder från Tildas kalas, Livet i byn och även Zlatan sången men på Idas vis och sjungen av Tilda. Finns under Rekreation för det har ju med bandy å göra. Örjan var här på "nya" Teneren och de fotade vi så klart, Kul på hjul. Ja det var vad jag hann med ikväll.

20 juli

Tilda 5 år

19 juli

Hittade några bilder från när Björn, Ida och Viktor cyklade runt Kilbo. Livet i byn  

Vi har  lite problem med vår gästbok, en massa spam inlägg kommer varje dag. Jag vill ogärna sätta kodlås på den som det heter även om det är smidigt. Vi får väl se om vi kan hålla stången med att låsa IP # mot dessa automat skräp spridare. Ni får väl ha lite överseende med det.

17 juli

Har suttit och lekt med vår startsida här hemma. Det är den som ni får fram om ni går in på Vidare på nätet. Favoritsidorna växlar ju lite så den rensades och den gjorde jag den som tabell för att enklara hålla snygga rader. Det är enkelt att göra en dylik sida för att själv ha som startsida, man slipper ju gå in i Favoriter och leta. 

15 juli

Oj såg att jag missat skicka in bilderna från midnattsolsrallyt så vi har gjort det nu. Går att se under Kul på hjul. Tyvärr lite dålig bildkvalitet, men det får duga.

12 juli

Ida & Stefan har fått nya kort på familjesidan. La även till lite bilder på Livet i byn under denna månads händelser, vi har ju varit en sväng med husvagnen.

9 juli

Har idag äntligen blivit klar med alla bilder som legat sedan skolan slutade. Det har tagit en vecka och jag har hållit lite inne med det för jag villa ha allt klart. 

Loggen stämmer även om bilderna kom ut först idag. Som ni kan se är det många markeringar att titta på.

8 juli

Idag blev det mycket nytt, bl.a. under  och lite kort från när Norbackens vedmagasin var hit och gjorde ett dagsverke, Livet i byn och där under Ved 2006.

7 juli

Badbilder från Bergviken igår och Karlslund idag.

5 juli

Byt några bilder på Familjen sidan. Hittade lite bilder på hunden som var nya finns under Husdjuren

4 juli

Det har stått lite stilla här ett tag. Vissa saker har gjorts men ej lagts ut föränn nu. En massa uppdateringar har gjorts och det har tillkommit många nya bildserier, framförallt under  . Det är tyvärr fortfarande datatrassel med huvuddatorn här hemma i Svedja. Lutar nog mot en total omformatering och nystart av den. Det tar bl.a. evigheter på sig att starta. Jämför man med någon av de tvår bärbara så är man inne i dem på mindre än 10 sekunder, den stora tar just nu nästan två minuter på sig?

9 juni

Ännu en bil bild från Gustav. 

6 juni 

4 juni

Fick en bild av Gustav på deras VW så den fick komma med den också. Eftersom körsbärsträdet blommar så bytte vi ut välkomstbilden.

3 juni 

Efter lite data krångel så är vi åter med igen. Två nya bil bilder och de uppträdande barnen på skolans småstjärnor fick vi in idag. Har annars ägnat denna vecka åt att få tillbaka datorn i rätt skick med alla progam. Har som tur ät även fått en hel del rensat och städat.

28 maj

F1 - Monacos GP. Alonso, Renault vann före Montoya, McLaren

27 maj

Tredje raka 1:a priset i ökl viltspår för Albin som nu kan titulera sig SVCh, se Husdjuren.

Har fått datahaveri!

26 maj

En skogspromenad med lite bilder, Livet i byn . Ny välkomstbild och en ny bild på far, med hatt å allt, Familjen

25 maj

Fick bilder från Anki & Anders från hund utställningen i Sundsvall, Husdjuren 

Problem med Gästbok och Räknare pga att de visst håller på att byta server så det löser sig väl. Vill inte gärna byta dessa då de är de enda reklamfria som finns just nu och det tycker vi har ett högt värde.

Bloggen ville inte heller fungera idag men de löser sig väl också. BlogTown har i och för sig haft lite driftsproblem men nu har de ju blivit ganska stora så det fixar sig väl det också får vi hoppas.

23 maj

Hunden har åter varit på examination och fått sitt andra 1:a pris, se Husdjuren

20 maj

Hunden har varit å gått viltspårsprov och Offroaden har rullat lite skogsvägar. Dagsfärska bilder på Albin finns under Husdjuren och på Honda under Kul på hjul 

17 maj

15 maj

Tog bort den in scannade folder och la istället in Håkan Stenbergs Krönika från Ljusnan eftersom han nämnde Ola Ingemar i den, se Familjen

14 maj

Scannat in begravningsbyråns lilla folder som mor fick om Ola Ingemar. 

F1 - Spaniens GP. Alonso, Renault vann före M Schumacher Ferrari

11 maj

Mycket nya bilder bl.a. under Kul på hjul  och Familjen och Livet i byn 

Vissa av er som varit in på sidan har haft era popup blockera ställda så att ni inte fått med alla våra småbilder. Jag har nu bytt namn på den mappen så den inte skall klassar fel. Så nu vet jag att man skall INTE ha en mapp som heter banner, de gillar inte antivirusprogram plus ett oändligt antal andra namn,

7 maj

F1 - Europas GP. M Schumacher, Ferrari, vann före Alonso, Renault

4 maj

Per var här med sin Dodge så nu är även den förevigad på bild, Kul på hjul  Fick även ett bättre kort på Viktor till familjesidan.

3 maj

Lagt in eftertexten från Ola Ingemars begravning. Tyvärr hade de glömt att nämna att Ida också spelade. Familjen. Även en ny bild på Tilda

1 maj

Besök i går på Valborg, så det blev en bil på bild. Kul på hjul 

30 april

29 april

Besök på gården så det blev ännu en bil på bild. Kul på hjul 

27 april

Två nya bilar har varit på besök så dem har vi förevigat, Kul på hjul  . Tog även kort på eldningstunnan, för det kan den ju vara värd och varför skulle inte den få vara med?.

25 april

Fick några bilder från Gustav och hittade en gammal goding som alla fick plats på sidan om släktens bilar, Kul på hjul 

23 april

F1 - San Marino GP.  M Schumacher, Ferrari, vann före Alonso, Renault

22 april

Uppdaterat med lite nya bilder på familjen och släkten. De har blivit gjort under senaste veckan men jag blev klar idag. Har bl.a. lagt en länk på far Ola där det som stod i Ljusnan. 

Kort på en traktor som stod en stund på gården idag och ny välkomstbild. 

19 april

Bilder från gårdagens skidtur i Harsa, Livet i byn.

17 april Annandagpåsk

Tagit bort påsk på välkomstsidan. Lagt in bilder på årets ved. Tyvärr missade jag att ta kort på Dulles traktor med släp.

JoacimWeb har lagt till lite funktioner till Gästboken så nu finns där bl.a. en räknare, den räknar dock varje besök. JoacimWeb kan rekomenderas, mest pga att den är reklamfri och enkel.

16 april Påskdagen   

Wallgrens var här med nya bilen så då fick vi in den på besökssidan, Kul på hjul 

Bild på Zambia blev det också under Katter i Svedja

15 april Påskafton

Var till Edsbyn och där blev en hel del bilder, Livet i byn

     ***   GLAD PÅSK   ***

Påskkärringar, påskgubbe & påskhund fick bli ny välkomstbild. Arne var här med ved så vi lägger väl in en bild på traktorn när han lastar av, Kul på hjul  och servicefordon

13 april

Hittat på en ny fordonssida, måste fylla ut med mer udda ting.......Släktens bilar.??

12 april

Påskpyntat lite, tror inte det ungått någon.

9 april

Skidbilder på Ida och Björn från Bolle, Livet i byn

6 april

Eftersom vi tog en skidtur idag så blev det lite bilder från det. La dem som vår bilder under Livet i byn

2 april

Lite bilder från Gnuttslalom i Edsbyn, under Livet i byn

F1 - Australiens GP. Alonso, Renault, vann före Räikkonen, McLaren.

1 april

Ännu en ny välkomst bild på startsidan, även lagt in en bild på vår fina snögubbe. 

29 mars

Ny välkomst bild på första sidan. De har ju snöat en del å de må vi visa.

21 mars

Nu har jag fixat till bilderna från SM finalen, de ligger under Rekreation.

19 mars

SM Final Edsbyns IF - Hammarby IF  6-3. Guldbyn gjorde det igen.

"VI E SVENSKA MÄSTARNA FRÅN EDSBYN"

Mer om detta kommer.............................måndag

F1 - Malaysia GP. Fisichella, Renault vann före Alonso, Renault.

18 mars

Lite bilder från dagens skidåkning, Livet i byn.

17 mars

Vi har ju haft vårväder så har vi tagit lite kort på det, finns under Livet i byn

13 mars

Eftersom hunden nu varit på årets först utställning så finns det nu också med. Tyvärr inga bilder pga kameran, som har lite svårt för inomhusbilder?

12 mars

Två nya bil bilder, två BMW har varit här på besök.

Skapat en ny sida som vi kallat Arkivet. Hittade nämligen några härliga bandy bilder som jag tyckte fler borde få se, så nu gäller det bara att kunna fylla på med mera. Vad detta "arkiv" kommer att innehålla får tiden utvisa. 

F1 - Bahrain GP. Alonso, Renault vann före M Schumacher, Ferrari.

11 mars

Lagt in bilderna från bandyn igår.

10 mars

Semifinal 3 Edsbyns IF - Sandvikens AIK  9-0, Edsbyn klar för SM-final för tredje året i rad. Jipiiiiiiiiiiiiiiiii. Bilder från matchen i Dina Arena finns under Rekreation

8 mars

Semifinal 2 Sandvikens AIK - Edsbyns IF  1-5

6 mars

Semifinal 1 Edsbyns IF - Sandvikens AIK  3-1

4 mars

Ännu fler sportlovsbilder från nightski och dagens åkning i Bolle.

3 mars

Lite fler sportlovsbilder från dagens snöväder.

2 mars

Lite mer sportlovsbilder från skidfärd i Svedja under Livet i byn.

1 mars

Några nya bil bilder. Eftersom det är sportlov så må vi väl uppdatera oss där också med lite bilder, Sportlov 2006 under Livet i byn

28 februari

Kvartsfinal 3 Edsbyns IF - Falu BS  7-3, Bilder från Dina Arena i Edsbyn och kvartsfinalen mot Falun under Rekreation. Edsbyn klar för semifinal mot Sandviken.

26 februari

Bytt till ny bild på mormor och Viktor.

25 februari 

Viktor 7 år

24 februari  

Kvartsfinal 2 Falu BS - Edsbyns IF  2-8

22 februari

Kusin Elin har kommit på ny bild, med ögonen vakna.

Kvartsfinal 1 Edsbyns IF- Falu BS  9-1

19 februari

Rättat lite som vanligt....!

18 februari

Bytt välkomstbilden mot en lite snöigare eftersom det kom ganska mycket snö inatt.

15 februari

Elitserien, Vetlanda BK- Edsbyn IF 6-3

14 februari  - Alla Hjärtans dag -

Två bilder till i Albins stamtavla.

Ronnie Petersons 62:a födelsedag 

12 februari

Lite bilder från Bolleberget och hemma. Även lite nya bilder på hunden när han jagar snö. Besök i Uppsala igår gav även några bilder på den ny födda kusin Elin.

Elitserien, Edsbyns IF - Villa BK 11-3

10 februari

Bytte startsidans bild till en lite roligare och även husbilden på familjesidan.

Startsidan och familjesidan har ju en varsin bild från vårt hus eller tomt. Eftersom jag byter dessa efter behag så tyckte jag att de som blir utbytta också borde få vara med någonstans. La därför dessa i ett popup fönster, Bilder som tidigare funnits på denna sida på startsidan så nu får man väl se dessa som lite historia. 

Elitserien, Hammarby IF - Edsbyns IF 4-4

9 februari

Har letat ett tag efter en bättre väderlänk men vet inte riktigt hur jag skall göra för att få den bra. Har nu lagt till ännu en på första sidan, det är SvTs väder. Vet inte heller hur det är att använda dessa, om man får länka hur man vill, men men.....

8 februari

Satt ett nytt kort på första sidan, med snö. Tagit bort markeringar. Undrar alltid hur länge man skall låta den markeringen ligga, en vecka låter lämpligt så nu skall vi försöka hålla oss till det. 

Elitserien, Edsbyns IF - Sandvikens AIK  5-2

1 februari

Bytt första sidans bild för å visa vårt trista väder......

Fick även in en bild på en Epatraktor som stod trasig efter vägen.

Ni som använder Firefox har inte riktigt rätt storlek på ramarna på alla sidorna på denna hemsida. Det är bara lite som skiljer men det retar mig att jag inte kan komma på varför det skall bli så.

29 januari

Fått ett kort på barnens nya kusin, så nu finns hon efter ett dygn på under Familjen. Även fått lägga in lite hundar igen på Albins stamtavla. 

27 januari

Fyra nya förfäder till Albin har fått ett ansikte, eller ett hundhuve kanske man skall säga,  vad rolig jag var..... 

Tog även några bilder idag under Tildas och min skidfärd som finns att se under Vinter 2006 

26 januari

Lagt in lite nya bilder från spark turen igår och som vanligt hittat lite småfel som jag rättat.  

24 januari

Stuvat om lite i scriptet för hundens stamtavla, och nu känner jag mig ganska nöjd med hur det blev. Vill även ha bort rullningslisten i högerkant så det kanske blir av en dag det med.

22 januari

Lagt in bilder från Hassela under Rekreation

En bil besökte oss i fredags som också kom in på bild idag, Kul på hjul

Elitserien, Edsbyn IF - Vänersborg  10-2

20 januari

Några rättade texter på hundens stamtavla.

Elitserien, Västerås SK - Edsbyns IF  2-4  

19 januari

Nu skall Albins stamtavla vara så komplett som det i ögonblicket kan bli. De sista bilderna har nu blivit inlagda och förhoppningsvis har jag fått det rätt i scriptet. Nu ligger den där i alla fall och vi skall väl lägga till när nya bilder hittas.

18 januari

Äntligen fick jag bild på en service bil jag väntat på, elektriker Hans, nu finns även hans 245 på bild.

Elitserien, Edsbyns IF - Västerås SK  7-4

17 januari

Susanna har fortsatt sitt detektivarbete att leta kort på hundens förfäder. Har lagt in några bilder från skidturen i söndags under Vinter 2006

16 januari

Sitter man inte här och plockar idag också.......har just gjort klart lektionen till i morgon så jag måste ändra lite när jag ändå har datorn på. Inget speciellt bara en ny bild på morfar. Skulle även sätta in bilder från vår skidtur igår men måste väl sova också så vi tar det en annan dag..

15 januari

Flyttat om lite för att bättra på strukturen.

Susanna har uppdaterat lite i Albins släkt. Stamtavla har fått bilder och lite mer information. Vi ska be att få framföra vårt varma TACK till  alla som vi fått och ska få låna bilder av för att göra denna stamtavla så bra som möjligt. Följande har lånat oss bilderna: Lena Hägglund (O´Flanagan), Brita Rydbäck (B-Flat), Annika Johansson (High Hopes), Britt-Marie Nordgren (Huntermoon), Ragnhild Ulin & Sussie Karlström (Almanza), Bitte Lind (Lopplådan), Ami Jönsson (Firestep), Ylva Åkerlund (Mirax), Gunnel Wahlström (Gunhills), Susanna & Leif Johnsson (Inkwells), Marie Carlsson (Björshults), Christin Afseth (Llantrussa), Anneli Karlsson (Flatterhaft), Marie Strauss (Meitas), Brenda Philips, Jessica Lindblom (Doggelitoz).

Susanna passade på att även göra en sida om sin (familjen Jonssons) flatcoated retriever Eliza

13 januari

Elitserien, Vänersborg - Edsbyn  3-3

12 januari

Barnen och jag var på bandy igår så idag la vi in lite bilder på det. De ligger under Rekreation. Passade även på att göra om en Kul på hjul sida till två, Drömmar delar sig i två och blev även en sida som fick heta Udda

11 januari

Elitserien, Edsbyn - Broberg  10-4

10 januari

Rättat lite, som vanligt !!!!. Lagt in några bilder från tankning av Chevan, Kul på hjul . Susanna har suttit och letat bilder på Albins förfäder så jag skall väl göra något av dessa är det tänkt, när det nu skall bli. Har gjort lite test så om ni tycker det fungerar konstigt så får ni stå ut med det ett tag, detta gäller bara på Albins hundsida, Hund - Albin

9 januari

Lagt in en bil på Besök 2006

8 januari

Elitserien, Villa - Edsbyn  3-5

Stuvat om lite med Husdjurens  sidor, till det bättre hoppas vi. Lagt om lite så Albin kan få fler sidor för sina äventyr. Susanna passade på att leta några nya bilder. Två arkiv, 2004 och 2005 la vi till för att få ordning på alla bilderna på Albin.

7 januari

Lagt in en bil på Besök 2006

6 januari

Elitserien, Edsbyn - Vetlanda  12-2

5 januari

Några bilder till från vårt jullov. Susanna har även skrivit om litei texterna om hunden och korr. läst lite i mina texter.....som ju kan vara lite snabbskrivna.....och rättat.

Rensat och uppdaterat en del länkar under Vidare på nätet.

3 januari

Nytt fordon på bild och ny mapp för detta nu när det blivit nytt år  Besök 2006

Fick även några bra bilder idag i det underbara vintervädret, -17 och sol.

2 januari

Några mindre korrigeringar och ändringar i filsystemet. Fixat till javaskriptet som visar VÄDRET i eget fönster, så nu fungerar det som det är meningen. Den öppnar sig i ett nytt fönster utan meny och adressrad, äntligen...

Fixade så att vår egen icon läggs till om man lägger till vår sida i favoriter. 

1 januari   *** Gott nytt år ***

Lite mer bilder under Jullovet.

Copyright © 2006 Ersmar i Svedja -  senast redigerad den 29 september 2007 23:09