EDSBYNS IF - TILLBERGA Bandy Västerås

15    -     2

Efter allt för många krockar med annat fick jag äntligen åka på bandy i DINA Arena. Fick tyvärr åka ensam för Ida hade simning, Tilda var sjuk och Viktor var inte sugen ....

Uppladdning framför Red Farmers och naturligtvis det östra målet till första halvlek.

Tillberga hörna men ingen utdelning.

Jo det var faktiskt lite anfall mot Edsbymålet också....

Svensson hade inte mycket att göra men tyvärr fick han släppa till 2 ggr. Fick hålla nollan en halvlek men sen kom en straff som han själv orsakat.

Åsså de där roliga bilarna med ny dubbat

Det var mycket spel mot ett mål och bollen fick de sällan låna Tillbergarna.

En som hade det svettigt var Partik Wiman i Tillberga. Ser ni bollen som Kimmo var sist på.

Jonas Edling gör 10-0

Så blev det mål igen, denna gång på hörna och Christian Mickelsson.

En av de 14 hörnorna.  Var tredje blev mål denna kväll, dock inte denna

Trött..... nä tror inte det.

Någorlunda glad Edling efter 91 minuter. Fyra mål men Jocke gjorde ju sex och var värst denna dag.

Tyckte man var lite snål när man tackade publiken. Två spelare åkte fram mot Red Farmers, svagt tycker jag. Har man glömt bort sina fans!!!

Eftersom det blir många och prata med så är man ensam bil kvar.

Visst var det en kul match även om jag tycker att det stundtals är myckt slarv i försvaret, lite för nonchalant. Man har som vanligt mycket boll men svårt att veta hur man skall göra. Tyvärr för lite boll på Jocke och Jonas som båda är såna som kan ta hand om den hur den än kommer, nästan.

Stäng fönstret & återgå

Copyright © 2007 Ersmar i Svedja - Lv & Hg -  Redigerad  03. december 2007 22:09 +0100