Andra fordon kan vara lite vad som helst tror jag, i allfall hade jag tänkt det.  Att denna sida kom till idag, 4 aug 2005, beror på att familjen idag anskaffat ett hus på hjul. Det må väl också betittas och därför en sida om andra fordon, för det är ju ett fordon dock på släp.

Så såg ekipaget ut när vi kopplat på det hela i Bollnäs och skulle fara hem. Första resan gick bra och Chevan märkte inte av de den drog så mycket. 

 

Familjens andra släpvagn blev, lite överraskande kanske, en IMW Adria 450L - 1976. IMW står för Industrija Motornih Vozil som ligger i Slovenien.

Skicket på släpvagnen är ganska gott så den första resan gick redan dagen efter den inhandlats, Uppland runt på 5 dagar.

 

Husvagnssällskapet som det såg ut på den allra första utflykten, dagen efter inköpet i augusti 2005  

 

Barnens olika lådbil & trampbilar må väl också kunna räknar till andra fordon. Här har vi i allafall 3 olika exempel från de senaste åren.

23 november 2006 utökades än en gång fordonsparken. Det börjar bli lite väl mycket prylar eller.... En släpvagn av märket  TRAILERGRUPPEN 751/LB årsmodell 1995 inköptes tillsammans med familjen Brelin-Karlsson i Sundbäck. 
Naket släp men det finns mer bilder på släpet här
Stäng fönstret & återgå

Copyright © 2001 Ersmar i Svedja - denna sida är senast redigerad  02. oktober 2007 19:52 +0200