Kvartsfinal # 2, Ön 4/3 2009

EDSBYNS - Vänersborg

7    -      3

Full gas från start och klasskillnaden talade sitt tydliga språk. Att Vänersborg kom att göra första målat hade inte så mycket med det hela att göra. Lite som sist, en chans och klockren träff i nättaket. Otroligt effektiva Vänersborg.

Tre hörnor i mitten av första halvlek gör ställningen 4-1 till Byn i halvlek, med bud på mycket mer.

Andra halvlek och Vänersborg försöker men vad göra när Byn har bollen. Det blir 7-1 men vilka chanser man sumpar. Christian Mickelsson missar minst 3 öppna mål. Så slarvig får han inte vara fortsättningsvis. Daniel Liw är i form och det är kul att se, men skärpan var var den denna kväll.

Edsbyn vidare till semi med två vinster 8-5 och 7-3.

Att man släpper in 2 mål på sluter värkar ha blivit en ful ovana. Byn styrka att vända sista kvarten har detta år vänts mot att man börjat bra och leder stort, sen slarvar man och låter motståndarna komma lite närmare. Som finalen 2008. Nej, så skall det inte vara. Nu blir det semi mot SIrius eller Vetlanda och då måste det till lite mer skärpa hela matchen.

Snyggaste ismaskinen ?

Jocke måste börja ställa in skyttet, inte klockrent än...

Peter Johansson var som vanligt duktig i Vänersborgs målet.

Inget hörnmål för "Pärtan"

Bara målisarna och Tårtan fattas på bilden.

Hörnmål av Hellmyrs ...

Hörnmål igen av Hellmyrs

Nu e vi i semifinal för 7:de året i rad. Grattis grabbar.

Jocke Hedqvist & Danile Skarps

Per Törnberg, alltid sist av planen & Jonas Edling 3 mål denna kväll.

Stäng fönstret & återgå

Copyright © 2008 Ersmar i Svedja - Lv & Hg -  Redigerad  06. mars 2009 11:46 +0100